Še tretji poraz Radgončanov

Arcont Radgona - Metlika 20:32 (11:17)

Prlekija-on.net, petek, 11. november 2016 ob 07:55
Arcont Radgona - Metlika

Arcont Radgona - Metlika

Rokometašem Arcont Radgona začetek sezone 2016/17 niti malo ni pisan na kožo, kajti poraženi so v vseh štirih uradnih odigranih tekmah. Tudi v zaostali tekmi 2. kroga ko je Arcont Radgona gostila Metliko in ponovno ostala praznih rok. Domačini so tekmo dobro začeli in povedli 4:2, nato pa so se začele vrstiti številne tehnične napake v napadu in gostje so z nekaj lahkimi zadetki iz protinapadov hitro preobrnili rezultat v svojo korist (4:9). Mladi Radgončani so se trudili po najboljših močeh, a igra jim nikakor ni stekla. Izkušenejši gostje so v nadaljevanju ohranjali varno prednost, tako da njihova zmaga nikoli ni bila pod vprašajem.

Naporen ritem tekem, večina Radgončanov vsak konec tedna igra mladinsko in člansko tekmo, je pri mladih igralcih seveda zahteval svoj davek. Pozna se utrujenost, zaradi katere se dogajajo napake, ki se sicer ne bi smele. A z vsako novo tekmo pridobivajo prepotrebne izkušnje, ki jim bodo v prihodnosti še kako prav prišle.

Na tekmi proti Metliki v Radencih je bilo 50 gledalcev, sodila pa sta sodnika Ramšak, Zorli. Za Arcont Radgono so zaigrali: Perša, Bedenik, Prosenjak; Žuran, B. Šijanec 1, Rojht 3, Zorko 3 (1), Žunič 7, G. Šijanec 1, Krajnc 2, Bratkovič, Ratnik 1, Cotič 2, Kolbl. Trener: Mitja Žuran. Sedemmetrovke: Arcont Radgona 3/1, Metlika 4/3; Izključitve: Arcont  10, Metlika 14 min.

Po treh krogih odigranih so radgonski rokometaši, s tremi porazi in razliko v zadetkih 71:97, na zadnjem mestu na lestvici.


Več v Šport