Malo za šalo, malo zares: »Vse v redi«

Nastop tria: Macho & Mejke in sestra Mojca

Filip Matko Ficko, petek, 11. november 2016 ob 12:15
Nastop tria: Macho & Mejke in sestra Mojca

Nastop tria: Macho & Mejke in sestra Mojca

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so ob tradicionalnem »Srečanju s sosedi« v torek, 8. novembra popoldne (o tem smo na spletnih straneh »Prlekije« poročali !) gostili humoristični par Macho & Mejke z Goričkega v Prekmurju. To sta znana humorista Matej Mertük iz Skakovec in Boštjan Sinic iz Dolnjih Slaveč. Nastopata tudi v Dramski skupini Močnikovi v Občini Rogašovci.

Za nastop v Radencih sta pripravila skeč »Vse v redi« ter k sodelovanju pri nastopu povabila še Melito Maček iz Večeslavec. Njej je bila dodeljena vloga medicinske sestre Mojce v enem izmed domov za starejše, a sama sta se »vživela« v vlogo stanovalcev: Macho kot invalid v invalidskem vozičku, Mejke pa kot invalid - slepec.

Tako si je Macho k sebi v sobo in posteljo povabil prijatelja, njegov prijatelj Mejke pa je takoj pristal na njegov predlog, da skrivaj posnameta pornografski prizor za objavo na facebooku in to kar z medicinsko sestro Mojco. To jima skoraj uspe, a Mojca pokliče pomoč, ko njena pacienta »umreta«, a ko ponovno »oživita« pade v nezavest sestra Mojca in ji morata pacienta nuditi pomoč.

Skeč »Vse v redi« je bil kot nalašč za priložnostno srečanje stanovalk in stanovalcev DOSOR-ja s sosedi, kajti humoristični trio je odlično odigral dodeljene vloge in občinstvu je tematika »bila blizu«.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje