Radgončani še naprej izgubljajo

Škerjanc Jadran - Arcont Radgona 26:19 (13:11)

Prlekija-on.net, četrtek, 17. november 2016 ob 08:11
RK Arcont Radgona

RK Arcont Radgona

Arcont Radgona je na gostovanje k vodilni ekipi lige v Hrpelje ponovno odšla zelo oslabljena, tokrat le z 10 igralci. A fantje, ki so bili na tekmi, so se prvim favoritom letošnjega prvenstva zelo dobro upirali. Prvi polčas je bil izenačen, domačini si več kot dva zadetka prednosti niso uspeli priigrati. Tudi v drugem delu se gostje niso predali ter vse do 44. minute in rezultata 19:17 držali korak s Primorci. Nato pa so Radgončanom pričakovano pošle moči, tako da so si domačini le uspeli priigrati zanesljivo zmago. Mladim igralcem Arcont Radgone je vsaka takšna tekma dobrodošla in videti je, da iz tekme v tekmo napredujejo. Priložnosti za nabiranje točk bo še dovolj, saj so do sedaj igrali le prosti bistveno kvalitetnejšim ekipam, ki bodo v letošnji sezoni krojile sam vrh lestvice 2. DRL.

V naslednjem krogu Arcont Radgono čaka še en težak obračun s Primorci, tokrat v Radencih gostijo Ajdovščino, ki je prav tako še brez poraza. Tekma bo v soboto, 19.11. ob 19. uri.

Športna dvorana v Hrpeljah, 50 gledalcev, sodnika: Gregorc in Košir

RD Škerjanc Jadran: Ponikvar, Kastelic, Kostadinovič; Kuret 1, Sei Mahmič 1, J. Poles 1, Sem. Mahmič, Makivič, Hrvatin 3 (1), Dekleva, P. Poles 2, Drožina 2, Franza 1, Fičur 1, Dobrila 7 (1), Kljun 7. Trener: Konrad Božeglav.

RK Arcont Radgona: Bedenik, Prosenjak; Kolbl, Žuran 3, B. Šijanec, Rojht 6, Žunič 9 (3), G. Šijanec, Bratkovič, Krajnc 1. Trener: Mitja Žuran

Sedemmetrovke: Škerjanc Jadran 4/2, Arcont Radgona 4/3; Izključitve: Škerjanc Jadran 4 min, Arcont Radgona 8 min.


Več v Šport