Najprestižnejši nagradi na svetu za Pivovarno Bevog

Nagrado za najboljšo pločevinko na področju craft pivovarstva ter glavno in najprestižnejšo nagrado za izvrstno kvaliteto so namenili pločevinki piva Kramah iz pivovarne Bevog

Prlekija-on.net, četrtek, 17. november 2016 ob 13:12
Ekipa Pivovarne bevog z nagrado

Ekipa Pivovarne bevog z nagrado

Pivovarna Bevog je skupaj s podjetjem Crown Bevcan Europe od Mednarodnega združenja oblikovalcev kovinske embalaže (International Metal Decorators association - IMDA), prejela dve najprestižnejši nagradi na področju oblikovanja na svetu. Gre za zduženje oblikovalcev, ki vsako leto podelijo nagrade v večih kategorijah za inovativne ideje in tehnične rešitve na področju oblikovanja kovinske embalaže.

V letu 2016 so nagrado za najboljšo pločevinko na področju craft pivovarstva ter glavno in najprestižnejšo nagrado za izvrstno kvaliteto (Grand Award for excellence in quality) namenili pločevinki piva Kramah iz pivovarne Bevog. Nagradi sta bili podeljeni na podelitvi Excellence in Decorating Awards v Oak Brook Illinois v ZDA in pivovarni Bevog predani na sejmu pivovarstva Braubeviale v Nürnbergu.

"Nagrade smo zelo veseli, saj dokazuje, da smo v začetku tega leta, ko smo na tržišče lansirali prve pločevinke z našim pivom, naredili korak v pravo smer - naprej. V pivovarni Bevog smo pločevinko kot embalažo uporabili predvsem zaradi njenih prednosti na področju ohranjanja kvalitete piva, okoljske prijaznosti in praktičnosti le te. Seveda smo prejete nagrade in priznanja na področju oblikovanja izjemno veseli in nanjo ponosni, ker smo jo oblikovali sami in smo sodelovali v vseh stopnjah proizvodnje. Zasluga za nagrado gre tudi umetniku Filipu Burburanu iz Reke, ki je do sedaj ustvaril vsa značilna bitja, ki krasijo embalaže redne linije piv iz pivovarne Bevog in podjetju Gigodesign, ki je že na začetku bevogove poti zastavila celostno grafično podobo," so ob tem zapisali.


Več v Gospodarstvo