Samo eden je Valentino Rossi

Skupaj so si ogledali dirko in še uživali

Prlekija-on.net, nedelja, 20. november 2016 ob 10:39
Fan club VR46 Valentino Rossi Prekmurje

Fan club VR46 Valentino Rossi Prekmurje

Čeprav Italijan Valentino Rossi ni zmagal niti na zadnji dirki GP v Valenciji, niti v skupni razvrstitvi, so njegovi privrženci v Sloveniji, združeni v slovenski fan club VR46 Valentino Rossi več kot zadovoljni. Zanj obstaja eden in edini Valentino Rossi - doktor. V to smo se prepričali ob spremljanju tekme v Valenciji, ko so člani omenjenega fan cluba pripravili posebni piknik in ogled zadnje dirke na velikem platnu. Vse skupaj se je odvijalo "Pri Koudili" v Markišavcih pri Murski Soboti, dogodka pa se je udeležilo 31 privržencev Valentina Rossija.

"Najprej smo si ogledali Koudilovo šunkarno, ter naužili prekmurskih dobrot, potem pa na velikem platnu ob bučnem navijanju skupaj pogledali zadnjo dirko moto GP v Valenciji. Kljub 4. mestu na tej dirki in drugemu mestu v končnem seštevku našega doktorja, je ostala med nami dobra volja. In bo tako do naslednje sezone, ko bomo skupaj z Valentinom spet šli v nove zmage", nam je povedal član slo fan cluba VR46, ki je organiziral piknik in skupinski ogled tekme v Prekmurju.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno