Zvezde in junaki letošnjega erotičnega sejma sLOVErotika se predstavijo

Nove zvezde in junaki 9. erotičnega sejma sLOVErotika – Najbolj vroči sejem letos od 9. do 11. decembra

Prlekija-on.net, nedelja, 20. november 2016 ob 22:59
sLOVErotika

sLOVErotika

Veseli december tradicionalno prinaša tudi največji dogodek za odrasle v širši regiji, mednarodni erotični sejem sLOVErotika, ki bo letos na celjskem sejmišču od 9. do 11. decembra. Zgodili se bodo vroči, dinamični in stimulativni nastopi pornes, striptizet in striperjev, ki jih organizator sejma družba Celjski sejem podrobno »razgalja« na uradni spletni strni sejma www.sejem-erotika.si.

Med nastopajočimi na erotičnem odru dva »povratnika«
Nedvomno bodo prav posebna paša za oči zvezdnice in zvezdniki iz prve lige evropske zabavne industrije za odrasle, ki - z izjemo Mire Cuckold in slačifanta Melvyna - doslej še nikoli niso nastopali v Sloveniji in se bodo naši publiki premierno predstavili z ekskluzivnim programom. Posebej velja izpostaviti prvo zvezdnico letošnjega erotičnega sejma, Simony Diamond, ki spada med najbolj vroča imena trdoerotičnega šovbiznisa, in seveda Tyro Moon, razvpito dekle brez predsodkov. Ker pa sLOVErotika ni namenjena samo moškim obiskovalcem, bodo zveste obiskovalke prišle na svoj račun ob artističnih vragolijah spretnih slačifantov Melvyna, Ronnieja in Tysona, ki zagotovo ne bodo skoparili s svojimi čari in spretnostmi erotičnega zapeljevanja.

Obiskovalce 9. sLOVErotike bodo zabavale še vrhunske striptizete Bonita, Charlie in Giselle. Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, od svojih kolegic pa se Bonita razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi. Charlie je visokorasla lepotica, ki jo odlikujeta neprekosljiva eleganca in neverjeten artistični potencial, njeni nastopi pa so neposredno povabilo na ognjeviti ples od strasti razgretih teles. Domišljijo pa dodatno buri s svojimi umetniškimi tetovažami. Zapeljivo tigrico Giselle razganja od erotične energije, na odru pa prepriča tako s čutnostjo kot s svojimi eksotičnimi veščinami. Tisto, kar želi posredovati publiki, so samozavest, sreča in sproščenost ter navdušenje nad lepoto in skladnostjo ženskega telesa v gibanju.

Temna čokolada na odru in ob njem
Med showi na odrih si bodo obiskovalci sejma lahko ogledali in izbrali med ponudbo modnega erotičnega perila. V ponudbi bodo erotični pripomočki za popestritev posteljnih užitkov priznanih blagovnih znamk, lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati in darilni program. Predstavili se bodo ponudniki erotičnih filmov, različni masažni saloni in nočni klubi z erotično obarvanimi tematskimi zabavami. Poskrbljeno bo tudi za sladko razvajanje.

Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo
9. sLOVErotiko bo prva dva večera (petek in sobota, 9. in 10. december) mogoče obiskati med 17.00 in 1.00 uro zjutraj. V nedeljo pa bo sejem vrata odprl že kmalu po kosilu, in sicer bo obiskovalce gostil od 15.00 do 22.00 ure. Sejem lahko obiščejo le polnoletne osebe, ki bodo za dnevno vstopnico odštele 15 EUR. Za tretji sejemski dan v nedeljo so v Celjskem sejmu tudi letos ohranili posebno akcijo 3 + 1. Pri nakupu treh vstopnic na blagajnah sejmišča, četrto vstopnico podarijo. Darila pa bodo deležni tudi tisti, ki na dan obiska sejma praznujejo rojstni dan, saj jim bodo vstopnico za obisk sLOVErotike podarili.


Več v Slovenija