Prvo tekmovanje v košarkarskih spretnostih v tem šolskem letu je za nami

Tekmovanja se je udeležilo preko 60 otrok, ki spoznavajo čarovnijo oranžne žoge na svoji šoli

Prlekija-on.net, sreda, 23. november 2016 ob 09:38
Tekmovanje v košarkarskih spretnostih

Tekmovanje v košarkarskih spretnostih

V soboto, 19.11.2016 je spet završalo v hramu ljutomerskega športa - športni dvorani ŠIC Ljutomer. Očitno dober glas seže v deveto vas, saj je tudi letos množica malčkov prve triade skupaj s starši drla na Tekmovanje v košarkarskih spretnostih, ki ga organizira Košarkarski klub Ljutomer, ki deluje pod okriljem najstarejšega športnega društva v Ljutomeru - TVD Partizan Ljutomer.

V dvorani so jih pričakali trenerji (Tomaž, Matevž, Jan) in pomočniki (Žiga, Jaka, Sašo, Andrej, Rok) omenjenega košarkarskega kluba. Okrog 9. ure je bilo preko 60 otrok, ki spoznavajo čarovnijo oranžne žoge na njihovi šoli (OŠ Ljutomer, OŠ Gornja Radgona, OŠ Križevci pri Ljutomeru, OŠ Mala Nedelja, OŠ Cezanjevci in OŠ Ormož), pripravljenih. Pripravljeni so bili tudi navijači - starši in pa tudi obe maskoti - Tinko, maskota občine Ljutomer in Lipko iz Košarkarske zveze Slovenije. Do 11. ure so se otroci merili v košarkarskih spretnostih, trenerji in pomočniki so jim pomagali, navijači pa so bučno pozdravljali vsak zadeti koš.

Po dvournem tekmovanju so si otroci "pritekmovali" bronasto medaljo, majico, vodo Radenske in hotdoge. Starši in otroci so bili nad izvedbo navdušeni in se že veselijo tekmovanja za srebrno medaljo, ki bo na sporedu marca 2017. Vse skupaj je v objektiv fotoaparata ujela Brina. Fotografije si lahko ogledate na Facebook strani Košarkarskega kluba Ljutomer.

Ob tej priliki se zahvaljujemo Radenski in Brini za pomoč pri izvedbi.
Se vidimo marca!

Košarkarski klub Ljutomer


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport