Po burni razpravi sprejeli predlog odloka o proračunu za leti 2017 in 2018

11. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer

Prlekija-on.net, nedelja, 27. november 2016 ob 00:07

11. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer

V četrtek, 24. novembra, je v Ljutomeru potekala 11. redna seja Občinskega sveta Občine Ljutomer. Na seji so svetniki in svetnice po treh urah razprave sprejeli predlog odloka o proračunu Občine Ljutomer za leto 2017 in 2018. Predlog odloka se je posredoval v 15-dnevno razpravo.

Na seji so med drugim potrdili izjavo o finančnem jamstvu za deponijo Ljutomer, podali soglasje k imenovanju direktorja javnega zavoda Zdravstvenega doma Ljutomer ter zavrnili odlok o izdajanju občinskega glasila Občne Ljutomer »Novičke Občine ljutomer«, pred čemer se je prav tako razvila burna razprava.

Sprejeli so tudi odlok o spremembah odloka o ustanovitvi javnega vzgojno-izobraževalnega zavoda Osnovna šola Janka Ribiča Cezanjevci – skrajšani postopek, sklep o določitvi vrednosti točke za izračun nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča v Občini Ljutomer za leto 2017 in potrdiili sklep o porabi rudarske rente za gramoznico Krapje za leto 2015.

Več pa v spodnjem videu, kjer si lahko ogledate celotno sejo, gradivo in točke seje pa najdete tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Politika