OK Radenci še naprej zmagujejo

Tokrat s 3 : 0 (25:18; 25:20; 25:12) premagali Ljubljančane

Filip Matko Ficko, nedelja, 27. november 2016 ob 16:13
Ekipa OK Radenci

Ekipa OK Radenci

V soboto, 26. novembra zvečer, je v Veliki športni dvorani v Radencih prvič gostovala ekipa OK Volley II iz Ljubljane, ki v minuli sezoni ni igrala v skupini »vzhod« 3. državne odbojkarske lige. Po vodstvom trenerja  Matije Petriča so zaigrali: Anže Kožar, Anže Maček, Leon Šteharnik, Matic Grobin (kapetan), Juš Šušterič, Matic Zalaznik, Alen Alibegič in Jožef Verdinek.

V vseh treh setih so gostje iz Ljubljane povedli: v prvem setu do druge točke, v drugem setu do šeste točke in v tretjem setu do četrte točke. Nato pa je vedno prevzela pobudo domača ekipa OK Radenci. Pod vodstvom trenerja Bogdana Mariča, ki mu je za pomočnika Zvonko Zamuda, so zaigrali: Tadej Bertalanič, Tomaž Ajlec, Primož Horvat, Saša Ratkai, Gregor Felkar (kapetan), Tilen Štefanec, Miha Šavel, Igor Prša, Patrik Baligač, Nik Škrjanec, Žan Bedrač ter kot libera Bine Fridrih in Aleks Rautar.

Pred maloštevilnim občinstvom na tribuni Velike športne dvorane v Radencih sta odbojkarski dvoboj med Ljubljančani in Radenčani sodila Robert Gruškovnjak (prvi sodnik) iz Beltinec in Monika Slavič (drugi sodnik oziroma sodnica) iz Bunčan, zapisnik je vodil Tadej Mesarič iz Cvena.

Po osmih krogih imajo Radenčani 16 točk in so na lestvici enajstih moštev na 2. mestu. Vodi ekipa OK Mislinja (19 točk) za Radenčani pa sta z enakim številom točk kar dve ekipi: OK SIP Šempeter II ter OK Hoče II. V naslednjem, 9. krogu (3. decembra) potujejo Radenčani na gostovanje v Črnuče pri Ljubljani, a v 10. krogu (10. decembra) bodo na domačem igrišču v Radencih pričakali ekipo OK Svolley Vuzenica.


Več v Šport