Jonas z avtokomedijo navdušil polno dvorano Doma kulture Ljutomer

Prireditev je imela dobrodelno noto, saj zbrana sredstva od prodanih vstopnic člani Lions kluba Ljutomer namenjajo trem družinam iz UE Ljutomer

Prlekija-on.net, četrtek, 1. december 2016 ob 22:54
Jonas

Jonas

Pod sloganom »S mehom za nasmeh« je v organizaciji Lions kluba in Leo kluba Ljutomer, v Domu kulture Ljutomer, nastopil Jonas Žnidaršič. Najbolj kontroverzen estradni zvezdnik v Sloveniji, dobitnik največ Viktorjev.

Avtokomedija, ki jo je režiral Lado Bizovičar, s preprostim naslovom Jonas, je dvorano napolnila s sproščenim smehom in nadvušenimi aplavzi. Jonas je gledalce za dobro uro in pol popeljal skozi svoje življenje. Bil je humoren, duhovit, iskren in ognjevit. Dotaknil se je svojega otroštva, mladosti, medijske prisotnosti, ljubezni in spoznanj po poteh življenja. Predstavil je sebe, v svoji zgodbi življenja, ki je bilo res pestro. Poznan je kot izjemen igralec, radijski in televizijski voditelj, pisatelj, skratka človek številnih talentov. Gledalcem v dvorani je dokazal, da je "veličina" v slovenskem medijskem prostoru.

Leta mu dobro denejo, saj postaja žlahten, kot najboljše vino. Takšno, ki ga ceniš in spoštuješ. Da je vešč odrskega nastopa je pokazal z zelo dinamično, zanimivo, pestro in obenem intimno predstavo. Dokazal je, da stoji za znano medijsko osebnostjo izredno razgledan, bogat in iskren človek. To so gledalci tudi prepoznali in ga nagradili z močnimi aplavzi že med samo predstavo in še posebej na koncu predstave.

V soorganizaciji Enoteke Ljutomer, so obiskovalci lahko poskusili vina Krampač in Smolkovič.

Prireditev je imela dobrodelno noto. Zbrana sredstva od prodanih vstopnic člani Lions kluba Ljutomer namenjajo trem družinam iz UE Ljutomer. V življenja teh družin, se je prikradla bolezen. Rak, v različnih starostnih obdobjih. Postal je vzrok in posledica za stisko, bolečino in strah. Z zbranimi sredstvi jim želijo v prazničnem decembru na obraz narisati kakšen nasmeh več in kakšno skrb manj.

Že v kratkem pa vas Lions klub in Leo klub Ljutomer, v soboto, 10. decembra 2016, vabita na Glavni trg v Ljutomeru, kjer bo potekal božični bazar. Ogreli vas bodo s toplimi napitki in postregli s slastnimi palačinkami. Zagotovo boste našli tudi kakšno primerno darilce za prihajajoče decembrske praznike.

Foto: Sara Vinkovič


Več v Družabno