Dobrodelni bazar Župnijske Karitas z društvi v Beltincih

Celotni izkupiček bo namenjen v dobrodelne namene

Jože Žerdin, petek, 9. december 2016 ob 07:57
Dobrodelni bazar v Beltincih

Dobrodelni bazar v Beltincih

Župnijska Karitas Beltinci je pred župnijsko cerkvijo svetega Ladislava v Beltincih pripravila dobrodelni bazar, na katerem so sodelovala razna društva, vrtec in osnovna šola Beltinci in Srednja zdravstvena šola Rakičan. Na sedmih stojnicah so bili najrazličnejši izdelki, ki sodijo v adventni čas, kot so voščilnice, suho sadje, pecivo, vloženo sadje in drugi ročni izdelki, ki so bili narejeni iz srca, da bodo nekomu polepšali bližnje božično novoletne praznike.

Želja organizatorjev je bila, da vsi ki doma v prostem času kaj ustvarjajo, podarijo za dobrodelni bazar, z izdelki pa so obogatili stojnice. Res čudovito in nepozabno se je bilo sprehoditi med stojnicami, saj je dišalo tudi po langaših, čaju in drobnem pecivu.

Obisk na beltinskem dobrodelnem bazarju je bil nadpovprečno dobro obiskan, pri čemer je lahko vsak našel kaj za sebe, za otroke in družino. Vsi, ki so na dobrodelnem bazarju kupili izdelke so s to lepo gesto pomagali do lepših praznikov za vse ljudi. Celoten izkupiček od prispevkov bo namenjen v dobrodelne namene in sicer za otroke, družine in starejše v beltinski župniji.


Več v Kultura in izobraževanje