Na prehodu za pešce voznik trčil v dva pešca

Voznik je v Ljutomeru trčil v dva pešca, ki sta pravilno prečkala cesto. V trčenju je bila ena oseba hudo, ena pa lahko telesno poškodovana.

Prlekija-on.net, petek, 9. december 2016 ob 07:443
Prehod za pešce

Prehod za pešce

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče, dvanajst kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Med drugim so obravnavali prometno nesrečo, kjer je v Ljutomeru voznik osebnega avtomobila, na označenem prehodu za pešče, trčil v dva pešca, ki sta pravilno prečkala cesto. V trčenju je bila ena oseba hudo, ena pa lahko telesno poškodovana. Druge prometne nesreče so se končale le z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so v Zenkovcih obravnavali tatvino avtomobilskih pnevmatik na platiščih, v Gornji Radgoni tatvino mobilnega telefona in v Lendavi grožnjo. Obravnavali so tudi tri tatvine goriva na bencinskih servisih in štiri goljufije.

Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru. Ob intervenciji policistov se je kršitelj pomiril in prenehal s kršitvijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju PP Murska Sobota.


Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Črna kronika

Na kraju so policisti ugotovili, da je oseba v stanovanjski hiši

Že več dni se ni oglašal na telefon, našli so ga mrtvega

ponedeljek, 23. september 2019 ob 09:00
Čebele

Gasilci nudili pomoč osebi, ki so jo opikale čebele

nedelja, 22. september 2019 ob 19:54
Voznik motornega kolesa je v ovinku zaradi neprilagojene hitrosti padel po cestišču in obležal

46-letni motorist se je pri padcu huje poškodoval

nedelja, 22. september 2019 ob 10:17