Zaključno srečanje članov Društva upokojencev Veržej

Zakonski jubilanti so praznovali skupaj z upokojenci

Prlekija-on.net, petek, 16. december 2016 ob 19:43
Zaključno srečanje DU Veržej

Zaključno srečanje DU Veržej

Društvo upokojencev Veržej, ki povezuje in združuje upokojence iz vasi Veržej, Banovci in Bunčani je v četrtek, 15. decembra, v dvorane Term v Banovcih pripravilo zaključno upokojensko srečanje, na katerem so pregledali minulo delo in si zastavili okvirni program nalog za leto 2017. V okviru druženja so se spomnili tudi na zakonske jubilante, ki praznujejo zlate in biserne poroke.

V okviru društva zlate poroke praznujejo štirje zakonski pari in en par, ki je poročen že 60 let. V Banovce je na tokratno srečanje prišlo nekaj zakonskih parov, ki so svoje okrogle jubileje porok praznovali skupaj z upokojenci. To je bilo eno prvih takih srečanj med Društvom upokojencev Veržej in Termami Banovci zato je bilo srečanje toliko bolj slovesno, kajti na ta način so vsi skupaj nazdravili, se družili, veselili in zaplesali ob domači glasbi. Vsak zakonski par je v spomin na srečanje prejel priložnostno spominsko darilo, vsak član društva pa še skromno pozornost prav tako v obliki darila.

Ob praznovanju so bile slavljencem izrečene misli, katere so vsakemu segle do srca in marsikateremu se je zarosilo oko sreče in veselja. V imenu Društva upokojencev Veržej je zbrane upokojence in slavljence, kateri so v spomin na srečanje še prejeli priložnostno darilo, nagovorila predsednica društva Jerica Jerebic. Sicer pa se bodo upokojenci lepega in nepozabnega zaključnega srečanja še dolgo spominjali. Tako so se vzpostavile vezi med Društvom upokojenci Veržej, Termami Banovci in občino Veržej.

Jože Žerdin


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno