Veverička Muki, palček Radin in harmonike

Vsakodnevne animacije za mačje vragolije na ledu

Filip Matko Ficko, sobota, 17. december 2016 ob 21:49
Maskoti veverička Muki in palček Radin

Maskoti veverička Muki in palček Radin

Zavod za šport in turizem Radenci je v sodelovanju z Občino Radenci (»finančna injekcija«) s postavitvijo montažnega drsališča pri Slatinskem domu oziroma Zdravilnem vrelcu Zdravilišča v Radencih zadel »žebljico na glavico«. Mladi, kot tudi manj mladi, imajo sedaj priložnost, da vsakodnevno od 10. do 22. ure izvajajo »mačje vragolije na ledu«, kot so tokratno zimsko veselje poimenovali organizatorji.

Podjetje Lucky Luka iz Ljubljane skrbi, da je umetna ledena ploskev vsak dan odlično pripravljena,  kot tudi ponudba vročega čaja in čokolade za mlajše, za starejše pa še kuhano vino. Zavod za šport in turizem Radenci pa ima na skrbi animacije. Tako sta na drsališču vsakodnevno prisotna veverička Muki in palček Radin kot odlični maskoti tega zdraviliškega kraja, postavljene pa so tudi stojnice z dobrotami domačih pridelovalcev (med, semena, olje, vino…). Ob sobotah in nedeljah popoldne, običajno ob 17. uri, pa nastopijo tudi harmonikarji, da je vzdušje drsalcem na ledu ter obiskovalcem ob drsališču še bolj veselo in zabavno.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno