Novi trener članske ekipe ŠNK Radgona spoznal igralce in sodelavca

Boris Lazić (uradno) prevzel radgonske nogometaše

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. december 2016 ob 14:27
ŠNK Radgona

ŠNK Radgona

Pred dnevi smo že poročali, da je novi trener članske ekipe ŠNK Radgona, ki je v I. MNL Murska Sobota, po jesenskem delu prvenstva, na čelu lestvice, po odhodu Nenada Dolgova, postal nekdanji odličen vratar, Boris Lazić iz Maribora, sicer trener z UEFA - A licenco. In sedaj, tik pred konecletnimi prazniki, so se z novim trenerjem spoznali tudi nogometaši. Približno 30 jih je prišlo na prvo srečanje z novim trenerjem Borisom Lazićem. V sproščenem in prijateljskem pogovoru jim je Lazić predstavil svoj pogled na pomladni del sezone in tudi nadaljevanje ŠNK Radgona. Med drugim je dejal, da nikogar ne misli "terorizirati", vsakemu posamezniku pa mora biti jasno kdo je kdo na terenu in tudi v slačilnicah. Predvsem si želijo tovarištvo in korekten medsebojni odnos, pridno in odgovorno delo, potem pa po splošnem prepričanju ne bodo izostali niti rezultati.

Trener Boris Lazić nam je tudi povedal, da je prijetno presenečen nad resnostjo vsakega posameznika. "To se kaže tudi v tem, da so mi kmalu po pogovoru skorajda vsi po SMS poslali svoje telefonske številke. Prepričan sem, da bomo tudi s prijateljsko komunikacijo vzpostavili boljše odnose in tudi to je v nogometu zelo pomembno", nam je povedal Lazić, ki je hkrati spoznal tudi najbližja sodelavca v ekipi, tehničnega vodjo Franca Škrobarja in fizioterapevta Kristjana Danija. "V Gornji Radgoni že od prej imam kar nekaj prijateljev in znancev, saj sem z nekaterimi igral nogomet, bodisi pri Muri, Mariboru ali velenjskem Rudarju, bodisi pa smo se poznali kako drugače. Tudi nekaj sedanjih igralcev ŠNK Radgona že poznam, saj so kot študentje, trenirali z nami pri NK Železničar na mariborskem Taboru. Povedali so mi, da je klima v Radgoni zelo dobra, sedaj ko sem se spoznal s še ostalimi pa sem dejansko prijetno presenečen, ne le glede igralcev, temveč tudi nad organiziranostjo kluba, nad igrišči in sploh objekti, kar pomeni, da bodo pogoji odlični", nam je povedal Lazić, ki dodaja, da je radgonska ekipa na prvem mestu "in mislim, da ni vzroka, da tam ne bi tudi ostala. Obljubim lahko samo veliko dela in švica, mogoče nekoliko taktičnih novitet, a tudi želeno tretjo ligo. Verjamem, da bom s fanti našel skupen jezik v korist vseh nas. Verjamem, da bodo fantje igrali na zadovoljstvo vseh navijačev in ljubiteljev nogometa v Gornji Radgoni".

Trener Lazić se je sicer s sodelavci in igralci dogovoril, da bodo uradne priprave za pomladno sezono začeli v petek, 20. januarja. Od vsakega posameznika pa je odvisno kako bo individualno izkoristil čas do takrat. Vsekakor pa je pomembno, da bo lažji začetek, če že pred tem ohraniš kondicijo...


Več v Šport