Predbožični koncert Dobre volje s Francem Gorzo

Organizator dogodka, moderator, pevec in humorist, Franc Gorza je na dogodek povabil svoje glasbene kolege, kot humorist Lajči pa poskrbel za obilo humorja

Prlekija-on.net, ponedeljek, 19. december 2016 ob 20:00
Dobre volje s Francem Gorzo

Dobre volje s Francem Gorzo

V nedeljo, 18. decembra, je v Domu kulture Razkrižje potekal predbožični koncert z naslovom Dobre volje s Francem Gorzo. Organizator dogodka, moderator, pevec in humorist, Franc Gorza je na dogodek povabil svoje glasbene kolege, kot humorist Lajči pa poskrbel za obilo humorja.

Obiskovalci od blizu in daleč so napolnili razkriški dom kulture ter uživali v skoraj tri urnem programu. Koncert je pričel Ljutomerski oktet. Nastopili sta glasbeni legendi: Alfi Nipič in Edvin Fliser z vsem znanimi uspešnicami. Dvorano so razgreli Mladi gamsi. Te predpraznične dni pa so nam z glasbenim nastopom popestrili še: Emina, Saša Grubič, Nuša Rojs, Bogdana Gorza in Jan Knez. Kot vedno, so sledila številna presenečenja za obiskovalce.

Ob koncu, se je kot gostitelj zahvalil župan Občine Razkrižje Stanko Ivanušič, organizatorju prireditve ter vsem nastopajočim za lep predpraznični večer. Vsem obiskovalcem in drugim ljudem je zaželel, da bi letošnji božič dočakali s polno mero notranjega miru in v krogu svojih najdražjih, v letu 2017 pa da bi bilo med vsemi nami več tistih svetlih trenutkov v medsebojnih odnosih in da bi v svetu dobro premagalo zlo.


Več v Družabno