Izvedene so bile mačje vragolije na ledu

Radenci: Nastop vrhunskih drsalcev Lucky Lookers on Ice

Filip Matko Ficko, četrtek, 22. december 2016 ob 17:04
Lucky Lookers on Ice v Radencih

Lucky Lookers on Ice v Radencih

Za sredo, 21. decembra, je bil predviden nastop vrhunskih drsalcev Lucky Lookers on Ice ob 19. uri. Ta skupina izvaja drsalne showe z bogato kostumografijo ter zvočnimi in svetlobnimi efekti. Vodi jo nekdanji slovenski vrhunski umetnostni drsalec Luka Klasinc (uspešno vodi sedaj podjetje Lucky Luka v Ljubljani, ki poleti postavlja montažna kotalkališča, a pozimi montažna drsališča), ob njem pa nastopajo Ines Kovše, Eva Pirih, Sara Snežak in Nejc Mrkun.

Kot vemo, je po dogovoru Zavoda za šport in turizem Radenci ter Občino Radenci in Podjetjem Lucky Luka iz Ljubljane od 10. decembra dalje tudi v Radencih umetna ledena ploskev vsak dan odlično pripravljena,  kot tudi ponudba vročega čaja in čokolade za mlajše, za starejše pa še kuhano vino. Montažno drsališče je postavljeno pri Slatinskem domu oziroma Zdravilnem vrelcu Zdravilišča v Radencih in tako imajo mladi, kot tudi manj mladi, sedaj priložnost, da vsakodnevno od 10. do 22. ure drsajo v »Zimski pravljični deželi«, kot so tokratno zimsko veselje poimenovali organizatorji. Vsak dan si je v montažni hišici ob drsališču moč izposoditi drsalke ali pa si ogledati katerega izmed animacijskih programov. Mlade in manj mlade ljubitelje drsanja obiščeta veverička Muki in palček Radin kot odlični maskoti tega zdraviliškega kraja.

Snega sicer v teh izredno hladnih decembrskih dneh še ni, a se občanke in občani od najmlajših do najstarejših lahko podajo na led. Organizatorji umetnega drsališča v Radencih vabijo: Pogumno drsalke na noge, pridružite se ledeni pravljici v okviru mnogih lepih zimskih zgodb ! Toda ob drsališču se je revijalnega nastopa Lucky Lookers on Ice v sredo, 21. decembra ob 19. uri, udeležilo le okrog 30 gledalk in gledalcev, nastopajoči pa so svojo nalogo opravili odlično.


Več v Družabno