V Ljutomeru v leto 2017 vstopili s Štajerskimi fakini in z ognjemetom

Številni zbrani so si voščili na Glavnem trgu ob zvokih glasbene skupine Štajerski fakini ter ognjemeti iz vseh strani

Prlekija-on.net, nedelja, 1. januar 2017 ob 09:022
Silvestrovanje v Ljutomeru

Silvestrovanje v Ljutomeru

Vstopili smo v leto 2017, ki ga je tudi na Glavnem trgu v Ljutomeru pričakala množica obiskovalcev. Številni zbrani so se zabavali ob zvokih glasbene skupine Štajerski fakini, po polnoči pa so nebo nad mestom razsvetlili številni ognjemeti, ob pesmi Silvestrski poljub.

Pred vstopom v novo leto je zbrane nagovoril podžupan Občine Ljutomer Janko Špindler, ki je vsem zaželel, da so pogumni, hrabri pri izbiranju svojih ciljev ter trmasti in vztrajni, da te cilje tudi uresničijo. "Predvsem vam želim, da ste zdravi, srečni, veseli, da to veselje delite z drugimi in ga prenašate na vse okoli sebe. Da ste pozorni na malenkosti, ki nekaterim pomenijo veliko", so bile še besede podžupana, nato pa je sledilo skupno odštevanje do novega leta ter voščila ob vstopu v leto, ki je pred nami. Nebo so nato razsvetlili ognjemeti iz vseh strani. Ognjemet si lahko ogledate v spodnjem videu.

Tudi mi vam želimo, da bi bilo leto 2017 srečno, zdravo, zadovoljno in polno uspehov. Spremljajte nas tudi v tem letu, našem dvanajstem. Srečno!


Več v Družabno