Na Katančevem seznamu tudi Matej Pučko

Matej Pučko je odpotoval v Abu Dabi, kjer bo slovenska B reprezentanca 10. in 13. 1. igrala tekmi proti Savdski Arabiji in Finski

Prlekija-on.net, četrtek, 5. januar 2017 ob 12:062
Matej Pučko

Matej Pučko

Selektor slovenske nogometne reprezenrance, Srečko Katanec, je v torek na Brdu pri Kranju zbral B-reprezentanco Slovenije, ki je sestavljena iz igralcev slovenskih klubov. Nogometaši so v sredo zvečer odpotovali v Abu Dabi, kjer bo 10. in 13. 1. igrala tekmi proti Savdski Arabiji in Finski.

Med izbranci je tudi Matej Pučko iz Šalincev, član Kopra. Pučko se je kalil v Veržeju, nase opozoril pri Aluminiju iz Kidričevega, od leta 2011 naprej pa igra za Luko Koper. Vmes se je preselil v drugo špansko ligo k Osasuni, kjer je nastopal kot posojen igralec.

Na Katančevem seznamu so Matic Kotnik (Celje), Grega Sorčan (Gorica), Rok Vodišek (Olimpija), Jure Balkovec (Domžale), Matija Boben (Gorica), Miha Blažič (Domžale), Antonio Delamea Mlinar (Olimpija), Denis Klinar (Olimpija), Gaber Dobrovoljc (Domžale), Gregor Sikošek (Koper), Matija Širok (Domžale), Sandi Arčon (ND Gorica), Martin Kramarič (Krško), Rok Kronaveter (Olimpija), Žan Majer (Domžale), Jure Matjašič (Domžale), Amedej Vetrih (Domžale), Miha Zajc (Olimpija), Elvis Bratanović (Domžale), Mitja Lotrič (Rudar), Matej Podlogar (Celje), Matej Pučko (Koper) in Slobodan Vuk (Domžale).


Več v Šport