Ljutomerski gledališčniki premierno predstavili komedijo Ko bom oblast

Predstava, ki traja skoraj dve uri, je s številnimi komičnimi scenami polno dvorano nasmejala do solz

Prlekija-on.net, petek, 20. januar 2017 ob 09:43
Premiera komedije Ko bom oblast

Premiera komedije Ko bom oblast

V četrtek, 19. januarja, je gledališka sekcija KD Ivan Kaučič Ljutomer, v Domu kulture v Ljutomeru premierno predstavila komedijo Vinka Möderndorferja Ko bom oblast, ki jo je zrežiral Srečko Centrih.

Predstava, ki traja skoraj dve uri, je s številnimi komičnimi scenami polno dvorano nasmejala do solz. ponovitev bo že danes ob 19.30 prav tako v Domu kulture Ljutomer. V komediji nastopajo Vera Slavič, Jasmina Slana, Srečko Centrih, Andrej Rus, Robi Semenič, Albin Rožman, Urška Osterc, Ljuba Ernatič in Marko Jerebič.

Gledališko iskrico, ki jo podeljujejo ob vsakoletni premieri njihovim zvestim donatorjem za pomoč, zvestobo in vzpodbudo, je letos prejela družba Murales, v imenu katere jo je prevzel njen prokurist Stanislav Škalič. Ob premieri sta gledališčnikom čestitala tudi predsednik KD Ivan Kaučič Ljutomer Miroslav Steržaj in županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba, nakar je sledila še pogostitev.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.Več v Kultura in izobraževanje