Muzikal Alica v čudežni deželi navdušil ljutomersko občinstvo

V dvorani ŠIC so pripravili muzikal Alica v Čudežni deželi, kjer so z nakupom vstopnice vsi prispevali v dobrodelni sklad namenjen dijakom GFML

Sara Munda, četrtek, 26. januar 2017 ob 10:55

Muzikal Alica v čudežni deželi

V ponedeljek, 23. januarja, je dopoldan na Gimnaziji Franca Miklošiča potekal dan odprtih vrat, kjer so se vsi lahko pridružili dijakom pri pouku. Na ta dan so v dvorani ŠIC pripravili tudi muzikal Alica v Čudežni deželi, z nakupom vstopnice pa so vsi prispevali v dobrodelni sklad namenjen dijakom GFML.

Muzikal je potekal v produkciji English student theatra z II. Gimnazije Maribor. V dopoldanskem času so si predstavo ogledali ljutomerski gimnazijci in otroci iz osnovnih šol ljutomerske občine, popoldan pa je bila predstava na ogled še za širšo javnost.

Ustvarjalci so s predstavo navdušili, obiskovalci pa so lahko uživali v fantazijskem muzikalu, polnem humorja, besednih iger, virusa domišljije in obilice kultne glasbe.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje