Prostor za ustvarjanje, sprostitev in druženje vseh generacij

Ekipa VGC Pomurja – enote Ljutomer vabi na vsebinsko različne brezplačne aktivnosti namenjene vsem generacijam

Prlekija-on.net, petek, 27. januar 2017 ob 18:03
Intuitivno risanje mandal

Intuitivno risanje mandal

Nedavno se je v okviru aktivnosti projekta Večgeneracijskega centra Pomurja – enote Ljutomer odvijala ustvarjalna delavnica Intuitivno risanje mandal. Pod organizacijo strokovne sodelavke iz Slovenske filantropije Nine Stegmüller, sodelavcem iz Mladinskega sveta Ljutomer Rudolfom Ludvikom in prostovoljcem Deanom Horvatom iz Društva za ustvarjalnost in izobraževanje Art vizija, so udeleženci delavnice med skoraj triurnim ustvarjanjem narisali vsak svojo mandalo. Ob tem so se tudi sprostili, zbrali in zabavali ter nenazadnje povezali kot skupina, saj je po samem risanju sledil pogovor in izmenjava občutkov ter misli udeležencev vezanih na vsako posamezno mandalo. Risanje mandale ima tudi sicer globok simbolni pomen in nam lahko pomaga pri črpanju energije.

Ekipa VGC Pomurja – enote Ljutomer pa tudi sicer vabi na vsebinsko različne brezplačne aktivnosti namenjene vsem generacijam. Pa tudi na druženje, informiranje v času uradnih ur v prostore na Ormoško cesto 22, v Ljutomer; v ponedeljek in petek od 12:00 do 18:00 ure; v torek, sredo in četrtek pa od 9:00 do 15:00 ure. Oglasite se kar tako, če imate predlog, vprašanje ali idejo… Pridružite se lahko kot prostovoljci in tako širite tudi svoja znanja. Vedno lahko pridete sami ali pripeljete koga s seboj. Med drugim so dosegljivi na: 031 212 393, nina.stegmuller@filantropija.org, msljutomer@gmail.com, www.facebook.com/MSLjutomer in v času uradnih ur na Ormoški cesti 22, Ljutomer.

Projekt Večgeneracijski center Pomurja se je sicer pričel izvajati z novim letom, v sodelovanju s partnerji v petletnem projektu financiranem predvsem preko MDDSZ in enake možnosti iz sredstev Evropskega socialnega sklada.

Vabilo na brezplačna predavanja ter celoten program v februarju.


Več v Kultura in izobraževanje