Marinu Keglu predali sponzorsko vozilo Hyundai Ioniq

V nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota so odličnemu gluhemu teniškemu igralcu Marinu Keglu predali sponzorsko vozilo Hyundai Ioniq

Prlekija-on.net, četrtek, 2. februar 2017 ob 16:33
V torek, 31. januarja, so v nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota, gluhemu teniškemu igralcu Marinu Keglu predali sponzorsko vozilo Hyundai Ioniq. Vozilo je Marinu ob prisotnosti direktorja BTC-ja Mitje Horvata, predal direktor Avtohiše Meško Jure Škaper.

Marino Kegl je najboljši slovenski gluhi tenisač, ki se s tenisom ukvarja že trinajst let, trenutno pa je na devetem mestu svetovne jakostne lestvice gluhih in naglušnih igralcev. Rodil se je s 100% okvaro sluha, a s trdim delom in vztrajnostjo dosega odlične rezultate v tenisu, ambasador blagovne znamke Hyundai pa je že šest let. Marinu na njegovi teniški poti največ pomaga oče Darko, ki je tudi njegov reprezentančni trener.

Po premierni predstavitvi novega avtomobila, so se tudi obiskovalci lahko brezplačno zapeljali na testno vožnjo z edinstvenim vozilom Hyundai Ioniq.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport