Trem pijanim voznikom odvzeli vozniška dovoljenja

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal vsebnosti 0.58, 0.63 in 1.22 mg/l alkohola v izdihanem zraku

Prlekija-on.net, ponedeljek, 6. februar 2017 ob 20:553
Policija je ustavila tri pijane voznike

Policija je ustavila tri pijane voznike

Policisti policijske postaje Ormož so minuli konec tedna imeli kar nekaj opravka s pijanimi vozniki, saj so trem odvzeli vozniško dovoljenje.

Iz petka na soboto, so ob 0:25 uri na glavni cesti v Mihovcih ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom je bilo ugotovljeno, da je vozil pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal vsebnost 0.63 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

V soboto so nato ob 22:46 uri v Ormožu ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal vsebnost 1.22 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Ob 01:00 uri pa so policisti na Hardeku ustavili voznika osebnega avtomobila, kateri je vozil vozilo v cestnem prometu pod vplivom alkohola, saj je preizkus alkoholiziranosti pokazal vsebnost 0.58 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Vsem trem je bila nadaljnja vožnja prepovedana, odvzeli so jim tudi vozniška dovoljenja, katera so policisti skupaj z obdolžilnim predlogom poslali na pristojno sodišče v Ormožu.


Več v Črna kronika