Dalmatinci zapeli svoji »fenici« za rojstni dan

Dva obiska pevcev Klape Solaris v radenskem DOSOR-ju

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 13. februar 2017 ob 20:40
Slavljenka že nazdravlja s pevci

Slavljenka že nazdravlja s pevci

V minuli vestički o gostovanju dalmatinske klape Solaris iz Šibenika smo zapisali, da bo v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, veselo ponovno v ponedeljek popoldne, 13. februarja, ko so na programu tradicionalne karaoke. A veseli popoldan je bil že dan prej, v nedeljo.

Stanovalka Ema Matijevič, ki v DOSOR-ju prebiva že od samega začetka delovanja tega doma za starejše, je namreč praznovala 79-rojstni dan in kot veliki oboževalki (»fenici«) klape Solaris iz Šibenika so se fantje (Alen Skoroza, Brane Lasan, Bruno Bedrica in Hrvoje Sikič) po sobotnem nastopu v DOSOR-ju na Valentinovem plesu še enkrat vrnili ter svoji občasni donatorici in njenim številnim zbranim gostom pripravili polurni koncert.

Vsi prisotni so bili nad nastopom klape Solaris izredno navdušeni, seveda pa tudi polni pohval in čestitk slavljenki stanovalki Emi Matijevič, kajti imenovana je občasna donatorica tudi Društvu upokojencev Radenci, Društvu bolnikov z osteoporozo Pomurja Radenci in Kulturnemu društvu Bubla Radenci.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Družabno