Karaoke ljubezni tik pred Valentinovim dnevom

Nastopila večina solistov, a tudi zborčki niso manjkali

Filip Matko Ficko, torek, 14. februar 2017 ob 10:511
Valentinove karaoke v DOSOR-ju, foto: Marija Erveš

Valentinove karaoke v DOSOR-ju, foto: Marija Erveš

Gospodinja Mojca Kumlanc in kuharica Maja Zamuda sta v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, pripravili »Karaoke ljubezni« tik pred letošnjim dnevom Valentina, 13. februarja popoldne. Zabavna glasbena prireditev je potekala v predprostoru domske knjižnice, nastopilo pa je skupno 19 pevk in pevcev, večinoma kot solisti, a nekateri v priložnostnih zborčkih za tokratni nastop.

Izmed stanovalcev so zapeli Ema Matijevič (Sve ptičice iz gore) in Branko Ločnikar (To je bilo na Valentinovo) ter zborček stanovalk in stanovalcev domskega 1. nadstropja, med temi tudi Barbara Šerbec - Šerbi (Dan ljubezni). Svoj zborček - kvartet so ustanovile še domske kuharice (dve Meliti, Anja in Suzana), ki so ob spremljavi klavirja zapele Prsti zapleteni. Kot kvintet (s prej imenovanimi še povezovalka programa Mojca Kumlanc) so zapele pesem Oba. Izmed zaposlenih je nastopila Andreja Lenartič (Zbog jedne crne žene), kot zunanji sodelavci in prostovoljci pa: Jože Farkaš Obilo (v prleščino priredil pesem Ja pijem čašu gorkih suza), Radmila Radojević solo Zelene oči ter v duetu z Betko Leopold Kje so tiste stezice, spodaj podpisani pa solo Otrov s tvojih usana ter v duetu z Andrejo Lenartič Ne diraj moju ljubav.

Za zaključek so vsi nastopajoči kot zbor zapeli Daj, daj, daj mi poljub... ter se dogovorili, da bodo na naslednjih karaokah vsi peli le pesmi v slovenščini.


Več v Kultura in izobraževanje