Amir Dervišević v Veržeju

V spomladanskem delu sezone bodo veržejski gledalci lahko videli tudi novince Mihaela Karlovčeca, Maria Posavca, Damjana Klemenčiča, Denisa Žigerta ter Luko Ciglariča, po poškodbi pa se vrača Žan Kavaš

Prlekija-on.net, četrtek, 16. februar 2017 ob 17:51
NK Farmtech Veržej

NK Farmtech Veržej

Končal se je zimski prestopni rok, trenerju NK Farmtech Veržej Marku Lešniku pa bo na razpolago kar nekaj novih igralcev. Najbolj zveneče ime je zagotovo Amir Dervišević (NK Maribor). Plod odličnega sodelovanja med obema kluboma sta tudi prestopa nekdanjega mladinskega reprezentanta Dejana Vokića ter Biana Paula Šauperla.

V spomladanskem delu sezone bodo veržejski gledalci lahko videli tudi novince Mihaela Karlovčeca (SV Worgl), vratarja Maria Posavca (NK Varaždin), vratarja Damjana Klemenčiča (NK Grad), Denisa Žigerta ter Luko Ciglariča (NK Ljutomer). Po poškodbi se vrača Žan Kavaš.

Članska ekipa je odigrala tudi nekaj pripravljalnih tekem. Zmagali so proti NK Miklavž s 5:0, za Veržejce so zadeli Luka Ciglarič 2, Tadej Čuk, Klemen Lah ter Jure Srnec. V Koprivnici je proti domačemu hrvaškemu tretjeligašu izgubila z 0:1, v Celju igrala neodločeno 1:1 (Luka Ciglarič) proti NK Šampionu ter izgubila z DNŠ Muro z 1:4 (Matej Vok).


Več v Šport