Odslej so pomembne le še zmage

OK Radenci še vedno na tretjem mestu lestvice 3. DOL

Filip Matko Ficko, ponedeljek, 27. februar 2017 ob 08:12
Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

Ekipa Odbojkarskega kluba Radenci

V 17. krogu 3. državne odbojkarske lige moški – vzhod so se vse tekme 25. februarja  zaključile z rezultatom  3 : 0. Zvečer tega dne je ekipa Odbojkarskega kluba Radenci na gostovanju izgubila proti vodeči ekipi OK Mislinja, bilo je 3 : 0 (25:18; 25:17; 25:10). Drugouvrščena ekipa na lestvici, OK Slovenska Bistrica, je zabeležila zmago na gostovanju pri ekipi Hoče II, ki je zdrknila na peto mesto. Bistričani so povečali naskok pred Radenčani, katere pa je »dohitela« ekipa SIP Šempeter II, ki je na gostovanju premagala ekipo OK Svolley Vuzenica.

Vrstni red ekip po 17. krogih: 1. OK Mislinja 46 točk, 2. OK Slovenska Bistrica 35 točk, 3. OK Radenci 32 točk, 4. OK SIP Šempeter II 32 točk itd.

V 18. krogu 3. državne odbojkarske lige moški – vzhod bo k ekipi OK Radenci prišla v goste ekipa OK Hoče II, ki je trenutno peta. Vodeča ekipa OK Mislinja verjetno ne bo imela težav z gostovanje pri koroški ekipi OK TAB Mežica, ekipa OK Slovenska Bistrica lahko z zmago proti ekipi OK Volley Ljubljana še za več točk poveča naskok pred Radenčani, če le-ti ne bi zmagali na domačem igrišču. Ekipa OK SIP Šempeter II bo tokrat prosta in zatorej so za igralce ter vodstvo OK Radenci odslej pomembne le še zmage.


Več v Šport