Ukradel za 2.100 evrov vreč semenske koruze

Storilec je uporabljal osebni avtomobil, po vsej verjetnosti znamke Renault Scenic, sive barve, ki je bil označen z ukradenima registrskima tablicama MS reg. območja

Prlekija-on.net, sreda, 8. marec 2017 ob 10:314
Koruza

Koruza

Še neznani storilec je v torek, 7. marca, okoli 12.30, z osebnim avtomobilom, po vsej verjetnosti znamke Renault Scenic, sive barve, ki je bil označen z ukradenima registrskima tablicama MS reg. območja, zapeljal v skladišče ene izmed kmetijskih zadrug na območju PP Podlehnik. Tam je sam, brez vednosti prodajalca, v prtljažnik vozila naložil več vreč semenske koruze.

To je opazil prodajalec, ga opozoril na početje in mu pojasnil, da je potrebno blago, preden ga naloži, plačati. Neznani storilec se je izgovoril, da blago na blagajni pravkar plačuje njegov oče, a mu je prodajalec odvrnil, da v trgovini na blagajni ni nikogar. Neznanec je zato predlagal, da gresta skupaj do blagajne in to preverita, a je zatem le zaprl prtljažnik vozila, sedel v vozilo in odpeljal v smeri Ptuja.

Materialna škoda znaša 2102,90 evrov.

V kolikor bi kdo o dejanju, še posebej pa o neznanem storilcu in njegovem vozilu karkoli vedel, policija prosi, da to sporoči na PP Podlehnik na telefon (02) 788 26 20 ali na interventno številko policije 113.


Več v Črna kronika