Igre na srečo zanimive tudi najstarejšim

Kar deset dobitkov marčevske tombole v DOSOR-ju

Filip Matko Ficko, petek, 10. marec 2017 ob 12:18
Tombola v DOSOR-ju

Tombola v DOSOR-ju

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, so že drugič v letošnjem letu (prvič je to bilo v mesecu januarju !) pripravili družabno igro tombolo za stanovalke in stanovalce tega doma. Zgodilo se je to samo dan po praznovanju Mednarodnega dneva žena, ko so se stanovalke in stanovalci ponovno zbrali v veliki DOSOR-jevi restavraciji. Znano družabno igro, tokrat kar z desetimi dobitki, sta pripravili in izvedli delovna terapevtka Andreja Čuk Singhateh ter pripravnica za delovno terapevtko Helena Matić.

Že pred 10. uro dopoldne se je pričelo z žrebom prve številke »marčevske tombole« in Heleni Matić so ves čas pri vlečenju številk iz posebne vrečice pomagali tudi stanovalke in stanovalci, a vse izžrebane številke je vestno na velikem panoju zabeležila Andreja Čuk Singhateh. Kar štirideset minut je vsak udeleženec igre pričakoval dobitek, a kot prvemu se je to tokrat zgodilo stanovalcu Enverju Džehveroviću. Prejel je tako glavni dobitek izmed desetih, ki so bili vnaprej pripravljeni. Prvonagrajencu sta sledili stanovalki Marija Bagaroš in Amalija Jazbec, za njima pa še ostala sedmerica. Deseterica nagrajenih je bila seveda navdušena, po dobri uri dopoldanske »marčevske tombole« pa so se ostali stanovalke in stanovalci vračali v svoje sobe z upanjem, da jim bo na prihodnji tomboli sreča veliko bolj naklonjena.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Kultura in izobraževanje