Mark se pripravlja na poletje 2017

Mladi glasbenik iz Malih Bakovec za vse generacije

Filip Matko Ficko, sobota, 11. marec 2017 ob 08:39
Mark Tivadar

Mark Tivadar

Mark Tivadar iz Malih Bakovec pri Murski Soboti je mlad in simpatičen glasbenik ter veseli preprosti fant, ki razveseljuje staro in mlado po vsej Sloveniji, kakor tudi v tujini.

S spremljajočo glasbeno skupino je pred kratkim nastopal v Švici, se pa že pospešeno pripravlja na 22. festival FeNS, ki je predviden v Kopru od 22. do 26. junija. Tam bi naj predstavil svojo avtorsko skladbico z naslovom Čakam te na plaži, z njimi pa bo nastopila tudi plesna skupina. Tako ga čaka kar precej priprav, saj ima ob koncu letošnjega avgusta na programu snemanje že šestega lastnega videospota, ki mu bo dal naslov Mini bikini. Bikini kopalke v pesmi posebej omenja, kajti videospot bodo posneli ob slovenskem morju, v Portorožu. Kot nadaljevanje tega bi naj konec oktobra izšel njegov že tretji CD, ki bo imel enak naslov: Mini bikini.

Pred kratkim je posnel svojo novo avtorsko skladbico s hudomušnim naslovom Jaz te nimam le za tisto. Avtor besedila je slepi humorist Sebastjan Kamenik, aranžma in posnetek skladbe pa so Marku Tivadarju izdelali v Studiu Tomiton v Kidričevem, ki ga vodi Tomi Valenko. Skladbica Jaz te nimam le za tisto je posneta v dveh verzijah: narodnozabavni ter šlagerski.

Kamorkoli se Mark odpravi in kjer koli ga boste srečali, vedno ga spremlja harmonika, z njo pa dobra volja, smeh, petje, ples in zabava.


Več v Glasba in film