Podmladek OK Radenci drugi v Kostanjevici

Že uvrščeni med najboljših ducat v Sloveniji

Filip Matko Ficko, nedelja, 12. marec 2017 ob 21:06
Podmladek OK Radenci v Kostanjevici

Podmladek OK Radenci v Kostanjevici

Minulo soboto, 11. marca, se je ekipa dečkov - podmladka Odbojkarskega kluba Radenci izkazala na odbojkarskem turnirju od 9. do 16. mesta v Kostanjevici na Krki, kajti uspela jim je uvrstitev na naslednji turnir.

V pripravah na ta turnir so dečki pod vodstvom dveh trenerjev, Bogdana Mariča in Zvonka Zamude, trenirali kar štirikrat tedensko po dve uri, vodenje nastopa na turnirju v Kostanjevici na Krki pa so zaupali Blažu Ajlecu. V športni dvorani Osnovne šole Kostanjevica na Krki so mladi Radenčani prvo tekmo proti ekipi OK Calcit volleyball II izgubili z 1 : 2 (09:25; 25:19; 19:25), a drugo tekmo proti ekipi OK Fram dobili z enakim rezultatom 2 : 1 (09:25; 25:00; 25:00). V tretji tekmi so se ponovno srečali z ekipo OK Calcit volleyball II, ki pa so jo tokrat premagali z 2 : 0 (26:22; 25:16). Mladi radenski odbojkarji so tako v Kostanjevici na Krki osvojili na turnirju 2. mesto, takoj za domačini, ter se uvrstili na naslednji turnir za uvrstitev od 9. do 12. mesta. Na priloženi fotografiji iz Kostanjevice: stojijo z leve: Blaž Ajlec, Marcel Tompa, Teo Založnik, Lan Marič, Sven Ploj in Bogdan Marič; čepijo z leve: Nik Marič, Luka Domanjko, Žiga Ploj in Maj Bajzek. So učenci OŠ Kapela in OŠ Kajetana Koviča Radenci.

Zadnji turnir št. 35 bo torej v Radencih, v Veliki športni dvorani Radenci, v soboto, 25. marca 2017, mladi radenski odbojkarji pa se bodo tako lahko predstavili pred domačim občinstvom.


Več v Šport