Prleški otroci tekmovali v košarkarskih spretnostih

Za mlade košarkaše je bilo pripravljenih 5 tekmovanj, ki so vsebovale košarkarske elemente - vodenje, met na koš, podajanje ipd.

Prlekija-on.net, ponedeljek, 13. marec 2017 ob 10:28
2. tekmovanje v košarkarskih spretnostih za učence prve triade

2. tekmovanje v košarkarskih spretnostih za učence prve triade

V soboto, 11.3.2017 je v ŠIC Ljutomer potekalo 2. tekmovanje v košarkarskih spretnostih za učence prve triade. Zbralo se je preko 50 otrok iz osnovnih šol iz Ljutomera, Križevcev pri Ljutomeru, Male Nedelje, Cezanjevcev, Gornje Radgone in Ormoža. Za mlade košarkaše je bilo pripravljenih 5 tekmovanj, ki so vsebovale košarkarske elemente - vodenje, met na koš, podajanje ipd.

Za popestritev programa sta skrbeli maskoti, Lipko iz Košarkarske zveze Slovenije in Kasač Tinko, maskota Ljutomera. Na tribuni je tekmovanje spremljajo preko 80 staršev, ki so se skupaj z otroci veselili vsake dobre poteze, koša. Po tekmovanju je bila že tradicionalna podelitev srebrnih medalj in pogostitev. Za nemoten potek tekmovanja je poskrbelo vodstvo Košarkarskega kluba Ljutomer s pomočjo selekcije U19 - Tomaž, Andrej, Jan, Anja, Žiga, Jaka, Rok in Matevž, za fotografije pa Brina Godec.

Vsi se že veselimo zadnjega, tretjega tekmovanja v košarkarskih spretnostih, ki bo v maju, zagotovo bo spet veselo, pestro, košarkaško...

Fotografije si lahko ogledate tukaj.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport