Veržej po petih mesecih spet zmagal

Farmtech Veržej - Ankaran-Hrvatini 1:0 (1:0)

Prlekija-on.net, sobota, 18. marec 2017 ob 21:52
Edini gol na srečanju je dosegel Bian Paul Šauperl

Edini gol na srečanju je dosegel Bian Paul Šauperl

V soboto, 18. marca, se je Farmtech Veržej v 17. krogu 2. SNL, doma pomeril z ekipo Ankaran-Hrvatini ter zmagal z 1:0. Veržej je tako zabeležil zmago po več kot petih mesecih ter prvo pod vodstvom trenerja Marka Lešnika. Na zadnje so zmagali 1. oktobra v 9. krogu proti Brežicam, vmes je sicer bil tudi zimski premor.

Edini gol na srečanju je padel v 29. minuti, ko je zadel Bian Paul Šauperl ter Veržeju prinesel pomembne tri točke v boju za obstanek. Gostje so od 63. minute naprej igrali z igralcem manj, ko je bil izključen Timotej Mate.

Veržej z 12 točkami ostaja na devetem mestu, v naslednjem krogu pa se bodo pomerili z Brežicami.

Farmtech Veržej - Ankaran-Hrvatini 1:0 (1:0)
200; Šauperl 29.
RK: Mate 63.

Farmtech Veržej: Matej Andrejč, Jure Srnec, Tjaž Polajžer, Amir Dervišević, Matej Vok (76./Tadej Čuk), Luka Ciglarič (91./Jovan Koprivica), Jernej Trstenjak, Dino Cvrtila, Žan Kavaš, Bian Paul Šauperl, Dejan Vokić; trener: Marko Lešnik

Ankaran-Hrvatini: Primož Bužan, Timotej Mate, Robi Gajšek, Tim Vodeb, Jaka Štromajer, Jan Pahor, Luka Badžim, Jan Zlatič (54./Marin Jurina), Erik Gliha, Dejan Angov, Robi Obrstar (54./David Lukanc); trener: Vlado BadžimKomentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Šport

RK Jeruzalem Ormož

Pred nami je rokometni spektakel

petek, 20. april 2018 ob 17:24
Košarkarski turnir pri Sv. Juriju ob Ščavnici

Pri Sv. Juriju so igrali košarko

četrtek, 19. april 2018 ob 10:27