Osebno vozilo končalo v obcestnem jarku

Ob tem je podrlo tudi znak za omejitev hitrosti 70 km/h, ob prihodu gasilcev pa voznika oz. voznice na prizorišču več ni bilo

Prlekija-on.net, nedelja, 26. marec 2017 ob 10:505
Prometna nesreča v Stročji vasi

Prometna nesreča v Stročji vasi

V nedeljo, 26. marca, okoli 7.20, je na cesti malo pred Stročjo vasjo iz smeri Ljutomera, osebno vozilo zdrsnilo s cestišča. Posredovali so gasilci PGD Ljutomer, ki so vozilo postavili nazaj na kolesa, odklopili akumulator, pomagali avtovleki in očistili kraj dogodka.

Kot je bilo vidno na prizorišču, je vozilo verjetno z neprilagojeno hitrostjo pripeljalo iz smeri Ljutomeru ter zapeljalo v levo preko cestišča v obcestni jarek. Ob tem je podrlo tudi znak za omejitev hitrosti 70 km/h. Ob prihodu gasilcev, voznika oz. voznice na prizorišču več ni bilo.

Podobna nesreča se je zgodila že nekaj po 3. uri v Zgornji Ščavnici, v občini Sveta Ana, kjer je voznik z osebnim vozilom zapeljal iz ceste in se poškodoval. V ZD Lenart so ga prepeljali občani sami. O dogodku so bile obveščene vse pristojne službe. Ob tem so bili aktivirani gasilci PGD Gornja Radgona, ki pa so ob prihodu v gasilski dom dobili preklic intervencije.


Več v Črna kronika