Dinijev memorial že tretjič Sobočancem

Med šestimi sodelovali tudi dve ekipi Ljutomerčanov

Filip Matko Ficko, nedelja, 2. april 2017 ob 09:42
Zmagovalci 3. Dinijevega memoriala: Murska Sobota

Zmagovalci 3. Dinijevega memoriala: Murska Sobota

Sekcija rekreativne odbojke Blok&Batina v Radencih, ki jo pri Športnem društvu Radenci vodi Sašo Zidar je že tretjič zapored pripravila Dinijev memorial, odbojkarski turnir v čast svojega nekdanjega aktivnega člana, policista Silvija Matjašeca - Dinija, ki je izgubil življenje v tragični prometni nesreči. Tretji odbojkarski turnir rekreativcev je bil izveden v soboto, 1. aprila, v Veliki športni dvorani v Radencih.

V predtekmovanju se je sodelujočih šest ekip razvrstilo tako: v prvo skupino: 1. Murska Sobota, 2. Blok&Batina/A Radenci in 3. OK Panvita mladi Murska Sobota; v drugo skupino pa: 1. Stare sablje (Ljutomer/Veržej), 2. Blok&Batina/B Radenci in 3. Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer. V polfinalu so se pomerile ekipe: Blok&Batina/A Radenci - Stare sablje (Ljutomer/Veržej) 2 : 1 ter Murska Sobota-Blok&Batina/B Radenci 2 : 0.

V tekmi za peto mesto je zmagala ekipa OK Panvita mladi Murska Sobota proti Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer z rezultatom 2 : 0, z enakim rezultatom je za tretje mesto zmagala ekipa Stare sablje (Ljutomer/Veržej) proti ekipi Blok&Batina/B Radenci, pa tudi z 2 : 0 je v finalni tekmi zmagala ekipa Murska Sobota proti ekipi Blok&Batina/A Radenci. Tako so Sobočanci osvojili Dinijev memorial že tretjič zapored.


Komentarji

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport