Nejc pometal s tekmeci

V katah za kadete je osvojil 1. mesto in zlato medaljo, prav tako pa tudi 1. mesto v katah za kadete ekipno, s svojo ekipo Rudarja

Prlekija-on.net, torek, 4. april 2017 ob 10:501
Nejc Sterniša v Luciji

Nejc Sterniša v Luciji

Podobno kot na mnogih drugih domačih in mednarodnih tekmovanjih, ki jih je v zadnjem času izjemno veliko, je Nejc Sterniša iz Lomanoš, kot član KK Rudar Velenje, odlično tekmoval tudi na prvi Pokalni tekmi KZS v Luciji. Tudi tokrat je Nejc brez težav opravil z vso konkurenco, saj je v katah za kadete osvojil 1. mesto in zlato medaljo, prav tako pa tudi 1. mesto v katah za kadete ekipno, s svojo ekipo Rudarja.

Kot vemo, je Nejc že v preteklem letu kot mlajši kadet zmagal na drugi ter tretji pokalni tekmi od skupno treh in nazadnje še osvojil naslov državnega prvaka v kategoriji mlajših kadetov. Podobne uspehe lahko pričakujemo tudi letos, saj je Nejc zelo napredoval ter fizično in taktično dodatno dozorel.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.



Več v Šport