Strelkam in strelcem SD Mesto Ljutomer trije pokali na državnem prvenstvu

Na več kot 1500 metrih nadmorske višine je nastopilo preko 800 tekmovalcev, ki so zastopali barve 64. klubov

Prlekija-on.net, sreda, 5. april 2017 ob 08:591
26. Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem

26. Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem

V organizaciji SD Slovenske Konjice se je v športni dvorani na Rogli odvijalo že 26. Državno prvenstvo v streljanju z zračnim orožjem. Na več kot 1500 metrih nadmorske višine je nastopilo preko 800 tekmovalcev, ki so zastopali barve 64. klubov.

Med tekmovalci so bili tudi strelci in strelke SD Mesto Ljutomer, ki so domov prinesli pokale za dve drugi in eno tretje mesto ekipno.

V kategoriji pionirjev je ekipa SD Mesto Ljutomer (Tic Budja, Timotej Zadravec in Adam Vrbnjak) zasedla odlično drugo mesto, takoj za pionirji iz SD Trzin ter pred pionirji iz ŠSD Murska Sobota.

V kategoriji kadetinj je zanesljiva zmaga pripadla kadetinjam SD Grosuplje, drugo mesto so osvojile kadetinje SD Mesto Ljutomer (Antonija Kosi, Brina Stajnko in Kristina Žižek), tretje pa SD Lotrič Železniki.

Pri mladinkah so bile najboljše mladinke iz SD Trzin, drugo mesto je pripadlo SD Grosuplje, tretje najboljše v državi pa so mladinke SD Mesto Ljutomer (Sandra Kaučič, Nuša Špindler in Rebeka Pozderec).

V kategoriji članov stopničk žal ni bilo, so se pa v hudi konkurenci vseeno zelo dobro borili Rajko Robnik, Toni Križanič in David Feuš (od 14 ekip so zasedli 11. mesto).

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke.

Bilten z rezultati je objavljen na spletni strani Strelske zveze Slovenije.


Več v Šport