Na sejmu MEDICAL tudi DOSOR

Sodelovanje z informacijami, predavanji in degustacijami

Filip Matko Ficko, petek, 7. april 2017 ob 08:151
DOSOR-jeva kuhinja na sejmu MEDICAL

DOSOR-jeva kuhinja na sejmu MEDICAL

V DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, trdijo, da lahko zdravje krepimo s posebnimi metodami, ki temeljijo na celostnem pristopu in vključujejo prehransko svetovanje, manualne tehnike, moxa terapijo, irdološke preglede, kineziotaping ter avrikulo terapijo.

Zatorej je dragocene nasvete možno brezplačno dobiti in to izkoristiti na Dosorjevi stojnici na 2. mednarodnem sejmu sodobne medicine Medical v Gornji Radgoni med 6. in 8. aprilom 2017 v hali A.  Že prvi dan sejma, 6. aprila, je bilo dopoldne moč preizkusiti naturopatske specialitete v času »Odprte kuhinje«, kjer sta jedi po posebnih receptih pripravljali »Dosorjevki« Jolanda in Verica. A Simona in Jasna sta na posebni Dosorjevi stojnici ponujali kakovostne probiotike Pegaso, zeliščne palčke - Moxa ter nov proizvod Multi EM Ferment, ki odlično deluje tudi proti spomladanski utrujenosti. Bila je dana tudi možnost pridobiti dragocene informacije o lastnem zdravju z brezplačnimi nasveti. Ob 14.30 pa je predavateljica Adriana Dolinar povedala več o bolečinah sklepov ter metodah, kako lahko poskrbimo za vitalnost naših sklepov. Njeno predavanje je imelo naslov »Škripljete« - Kako poskrbeti za vitalnost sklepov.

Drugi dan sejma, 7. aprila, bo ob 14.30 Simona Domjan iz DOSOR-ja s predavanjem »Čustva in bolezni - hrana kot zdravilo« razkrila, kako so naša čustva povezana z našimi boleznimi in kako si lahko pomagamo s hrano kot zdravilom. Tretji dan sejma, 8. aprila, pa bo diplomirana fizioterapevtka Katja Peček Poredoš iz DOSOR-ja ob 12. uri s predavanjem »Bolečina - velika težava sodobne družbe« povedala več o bolečini, zakaj nas boli, kako si lahko pomagamo in obvladamo bolečino. Vsa predavanja so brezplačna.


Več v Gospodarstvo