Sin nad očeta najprej z nožem, nato še s sekiro

Na območju Ljutomera je 26-letni sin med prepirom v kuhinji z nožem dvakrat zabodel 54-letnega očeta, nato sta se na dvorišču pretepala, kjer ga je sin še udarjal s sekiro

Prlekija-on.net, nedelja, 9. april 2017 ob 09:13
Zgodilo se je v kuhinji in na dvorišču domačije v Šalincih

Zgodilo se je v kuhinji in na dvorišču domačije v Šalincih

Zjutraj smo že poročali o prepiru sina in očeta na območju Ljutomera. Kot so še pozneje sporočili iz PU Murska Sobota, je v soboto, 8. aprila, ob 18.31 bil OKC PU Murska Sobota s strani občana iz območja Ljutomera obveščen, da ga je zabodel sin in krvavi.

Policisti in kriminalisti so z zbiranjem obvestil na kraju ugotovili, da je 26-letni sin med prepirom v kuhinji z nožem dvakrat zabodel 54-letnega očeta. Po dogodku sta oba odšla na dvorišče, kjer sta se pretepala in ga je sin še udarjal s sekiro. Oškodovanec je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota in po podatkih naj ne bi bil življenjsko ogrožen.

26-letni osumljeni je bil na kraju prijet, odvzeta mu je bila prostost in bo s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja poskusa uboja priveden k preiskovalnemu sodniku.

Iz PU Murska Sobota so pozneje še sporočili, da je v bolnišnici bilo ugotovljeno, da je 54-letni oče utrpel eno vbodno rano na ledvenem delu hrbta, druga rana pa je bila povzročena ob udarcu s sekiro.

Dogodek se je zgodil v Šalincih, na domačiji Franca in Aljaža N., ki se sicer ukvarjata s kmetovanjem in z rejo konjev kasačev, ki sodijo med boljše v Sloveniji. Med očetom in sinom, ki sta na domačiji živela sama, naj bi v preteklosti že večkrat prišlo do prepirov in nasilja.


Več v Črna kronika