Štajerski Brendi prepeva o ranjeni duši

V pesmi z občutkom izlije čustva do ljubezni na način, da bo vsak poslušalec ob poslušanju pesmi doživljal vsebino, ki jo Štajerski Brendi zapoje iz srca

Prlekija-on.net, četrtek, 13. april 2017 ob 12:54
Štajerski Brendi

Štajerski Brendi

Štajerski Brendi je bil zopet ustvarjalen in te dni predstavlja novo balado z naslovom: Ranjena je duša moja. V pesmi z občutkom izlije čustva do ljubezni na način, da bo vsak poslušalec ob poslušanju pesmi doživljal vsebino, ki jo Štajerski Brendi zapoje iz srca.

Skladba se nahaja na njegovi pravkar izdani dvojni zgoščenki, ki je izšla februarja letos. Naslov zgoščenke je The Best Of. Na zgoščenkah se nahaja kar 44 pesmi, 8 novih, doslej še neizdanih skladbic in 36 največjih uspešnic.

Avtor glasbe in aranžmaja je Boris Jelenko, ki je tudi skupaj s Štajerskim Brendijem ustvaril še besedilo.

Ni pa to edina nova skladbica, saj je Štajerski Brendi v mesecu marcu izdal še eno novo rojstnodnevno skladbo, pesem z naslovom Oče vse naj naj. Pesem je v celoti delo Štefana Šarkezija. Z njo napoveduje izzid naslednje, že 13. zgoščenke Štajerskega Brendija, ki bo izšla še julija letos. Na zgoščenko bodo uvrščene pesmi, ki so stalnica med čestitkami na številnih radijskih postajah. Delovni naslov omenjene zgoščenke je "Štajerski Brendi praznuje z vami".

Besedilo pesmice:

PRAVIJO, DA JE Z DRUGIM.
PRAVIJO, DA NJEGA LJUBI.
A SRCE PO NJEJ HREPENI
DA LE NJO, JAZ LJUBIL BI.

VSE POTI NAS VODIJO TAKO.
DA NAM JE TAKO USOJENO.
GLOBOKO V MENI BOŠ EDINA TI.
SRCE TO MOJE, LE TEBE SI ŽELI.

REF:
RANJENA JE DUŠA MOJA,
RANJENO SRCE.
PROSIM BOGA,PROSIM BOGA,
DA MOJA BILA BI TI.
RANJENA JE DUŠA MOJA,
RANJENO SRCE.
LE TI SI ŽELJA MOJA,
SAMO TEBE SI ŽELIM.
LE TI SI ŽELJA MOJA
SAMO TEBE SI ŽELIM


Več v Glasba in film