Dejan Marič bo na konvenciji v Ljubljani tetoviral nekaj znanih Slovencev

Med 21. in 23. aprilom se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijala 10. mednarodna tattoo konvencija

Prlekija-on.net, torek, 18. april 2017 ob 09:42
Dejan Marič

Dejan Marič

Mednarodna tattoo konvencija je prireditev, na kateri tetoverji iz različnih držav predstavijo svojo delo. Že deseto zaporedno slovensko druženje ljubiteljev tatujev obeta najštevilčnejši dogodek te vrste doslej, z zavidljivo udeležbo tako domačih kot tujih tetoverjev. Na konvencijo je prijavljenih več kot 70 tattoo artistov iz 13 držav – Slovenije, Hrvaške, Srbije, Norveške, Italije, Madžarske, ZDA, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Francije, Danske, Švice in Nemčije. 10. mednarodna tattoo konvencija se bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani odvijala med 21. in 23. aprilom.

Slovenija premore kar nekaj svetovno uveljavljenih tetoverjev. Eden izmed njih, Dejan Marič iz Beltincev, dobitnik ene najprestižnejših nagrad na svetu - Best of the Show leta 2015 na največji svetovni konvenciji v Las Vegasu, bo na konvenciji v Ljubljani tetoviral nekaj znanih Slovencev.

Pripravljajo tudi bogat spremljevalni program. Poleg izvrstnih glasbenikov, bo vsekakor paša za oči tekmovanje za Miss pin-up, Wild West line dance (country ples v vrstah), Roller Derby (tekmovanje ekip na kotalkah) in artisti z ognjem. Videli bomo tako orientalske plese kot plese iz Polinezije.

Mednarodna tattoo konvencija


Več v Družabno