Na Cankovi je potekal šesti hišni sejem podjetja Niros

Hišni sejem v podjetju Niros kovinarstvo na Cankovi za še večjo prepoznavnost

Prlekija-on.net, nedelja, 23. april 2017 ob 19:56
Hišni sejem podjetja Niros

Hišni sejem podjetja Niros

Kako pomembni so hišni sejmi dokazuje zadnji hišni sejem podjetja Niros kovinarstvo Janeza Tišlerja iz Cankove, ki so letos spet združili moči in skupaj s slovenskimi in avstrijskimi razstavljalci pripravili med 21. in 23. aprilom šesti hišni sejem. Na sejmu se je predstavilo več kot 50 razstavljalcev, ki so ponujali svoje izdelke za gradnjo in obnovo stanovanjskih hiš in drugih objektov.

V cankovskem podjetju Niros kovinarstvo so pred šestimi leti ubrali pravo pot, ko so začeli s hišnim sejmom. Sicer pa je samo podjetje Niros - kovinarstvo vodilni proizvajalec stopnišč, balkonskih in zunanjih ograj, nadstrešnikov in ostalih konstrukcij v severovzhodni Sloveniji z več kot 15-letno tradicijo. Njihovi izdelki so zelo iskani in cejeni tudi v sosednji Avstriji. Dolgoletne izkušnje so plod trdnega dela, kajti v proizvodnjo uvajajo nove tehnologije.

Na letošnjem šestem hišnem sejmu je bila na ogled široka ponudba izdelkov in storitev s področja gradnje in obnove, notranje in zunanje opreme vsakega doma, turizma, gostinstva in drugih dejavnosti. Živahni sejemski vrvež je tri dni v ta del Goriškega v Krajinskem parku Goričko privabil številne obiskovalce iz Slovenije in tujine. Obiskovalci so se lahko sprehodili skozi ulico obrti in kulinarike, ki je ponujala pestro in bogato paleto izdelkov domače obrti in lokalne kulinarike Goričkega, ki je popestrila sejemsko dogajanje. Vsi, ki so obiskali šesti hišni sejem na Cankovi so začutili pravi podjetniški duh.

Kot je povedal organizator hišnega sejma, direktor podjetja Niros – kovinarstvo Janez Tišler so pred šestimi leti ubrali pravo pot, pri čemer so idejo, pristop in izvedbo dosedanjih sejmov vnesli v podjetniško okolje, saj so dobre prakse in vzgled hišnega sejma marsikateremu podjetniškemu okolju. Letošnji šesti hišni sejem si je ogledalo več kot sedem tisoč obiskovalcev. Vzporedno so še potekali poslovni dogodki, bili so številni nakupi in prodaje v zadovoljstvo kupcev.

Jože Žerdin


Več v Gospodarstvo