Enemu preorali njivo posejano s krompirjem, drugemu na njivo raztresli dele razbitega stekla

Policisti v obeh primerih nadaljujejo z zbiranjem obvestil

Prlekija-on.net, sreda, 3. maj 2017 ob 20:567
Njiva

Njiva

Policisti policijske postaje Ormož so med prazniki poleg rednih nalog, obravnavali tudi nekatere druge dogodke, med drugim jih je v petek, 28. aprila dopoldan obvestil občan iz naselja Pušenci, da mu je neznani storilec preko noči s traktorjem preoral njivo posejano s krompirjem.

V torek, 2. maja, pa jih je dopoldan obvestil občan iz naselja Cvetkovci, ter prijavil, da mu je neznani storilec po bližnji njivi raztresel dele razbitega stekla. Policisti v obeh primerih nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Občanko motilo "pokanje" s karbidom
V ponedeljek, 1, maja, so ob 19.15 policisti bili napoteni v Gornje Ključarovce, od koder je klicala občanka in povedala, da jo moti pokanje s karbidom. Na kraju so policisti ugotovili, da nikjer v bližini nihče ne poka, ampak se od zelo daleč občasno slišijo poki. Ista prijaviteljica je ponovno klicala ob 20.20 uri. Ker so policisti ugotovili, da gre za lažno prijavo kršitve, saj ni nihče pokal, so prijaviteljici izdali plačilni nalog.

V torek, 2. maja, ob 02.02 pa so bili obveščeni, da se je v naselju Trstenik k eni od hiš zatekel krvav moški in prosi za pomoč. Policisti so ugotovili, da je bil moški pred tem s strani zaenkrat še neznanih oseb pretepen. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v Zdravstveni dom Ormož, kjer so mu nudili prvo pomoč. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.


Več v Črna kronika