Franz Jösef I. posneli videospot za skladbo Prozac Nation

V živo jih lahko slišite in vidite že ta petek na 16. moto srečanju MK Cest Bon v Ormožu

Prlekija-on.net, sreda, 10. maj 2017 ob 19:392

Franz Jösef I.

Glasbena skupina Franz Jösef I. iz Radencev je pred dnevi izdala svoj prvi videospot za avtorsko skladbo Prozac Nation. Gre za prvenec skupine, ki preigrava tako svojo lastno glasbo kot rock in metal glasbo svojih idolov.

Glasba, besedilo in aranžma skladbe je delo skupine, za miks in mastering je poskrbel Goran Sarjaš, za produkcijo pa Art Music Records. Videospot, v katerem poleg skupine nastopata še Kaja Španbauer in Daniel Rozman, je posnela Sara Kager.

Ob tem se v skupini zahvaljujejo prijateljem, Art Music Records, Fitness & Coffee Radenci, AS Himelrajh in vsem, ki jih podpirajo.

Skupino sestavlajo Denis Ilješ (vokal), Marjan Kovačič (kitara), Luka Sraka (kitara), Tomaž Maroša (bas kitara) in Alen Kranjc (bonni), slišite in vidite pa jih lahko že ta petek na 16. moto srečanju MK Cest Bon v Ormožu, 3. junija na 7. moto pikniku MK Divje Buče na Dolenjskem ter 24. junija na 14. moto srečanju MK Lisjak v Zgornjem Konjišču.

Spodaj si lahko ogledate videospot.Komentarji (2)

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Prlekija-on.net. Pri komentiranju se držite teme, ne uporabljajte sovražnega govora in upoštevajte pravila.

Morda vas zanima tudi


Več v Glasba in film