Pripravili tretje srečanje motorjev z bočno prikolico

Organizacija takšnega dogodka, kjer se zberejo motorji z bočno prikolico je velikega pomena, saj gre za ohranjanje tehnične dediščine, ki je v Prlekiji še kako pomembna

Prlekija-on.net, nedelja, 14. maj 2017 ob 18:191
Tretje srečanje motorjev z bočno prikolico

Tretje srečanje motorjev z bočno prikolico

Tretje srečanje motorjev z bočno prikolico je potekalo v soboto 13. maja. Člani društva Johann Janez Puch, so se zbrali pred društvom in pognali svoje edinstvene motorje na pot. Po okoliških krajih so zahrumeli in se pokazali v vsej svoji veličini. Obiskali so domače muzeje in zanimive kraje. Kljub dežju, ki je močil ceste v okolici, so motoristi prispeli suhi na cilj. Ob dobri glasbi, hrani in družbi se je prireditev zaključila pozno popoldan.

Vse zahvale gredo organizatorjema Francu Hriberšku in Francu Makoterju. Organizacija takšnega dogodka, kjer se zberejo motorji z bočno prikolico je velikega pomena, saj gre za ohranjanje tehnične dediščine, ki je v Prlekiji še kako pomembna. V Sloveniji ni veliko motorjev z bočno prikolico zato želijo člani JJP v naslednjih letih prireditev nadgraditi in povabiti na dogodek še več članov iz drugih društev iz vse Slovenije.


Več v Družabno