Zaplešimo radostno v majski večer…

Tradicionalni seniorski večer v radenskem DOSOR-ju

Filip Matko Ficko, sobota, 20. maj 2017 ob 21:20
Majski seniorski večer

Majski seniorski večer

»Zaplešimo, zaplešimo radostno v majski večer...« je bil vsekakor pravšnji moto tradicionalnega seniorskega večera na tretji četrtkov večer v petem letošnjem mesecu, 18. maja zvečer, v kavarnici »Traminček« DOSOR-ja, Doma starejših občanov Radenci. Pripravila ga je za stanovalke in stanovalce tega doma peterica prostovoljk in prostovoljcev: znanja prostovoljka - upokojenka Marija Erveš, zunanja prostovoljca - glasbenika Stanko Ilješ (harmonikar) in Franc Duh (pevec) ter DOSOR-jevi medicinski sestri Andreja Lenartič in Martina Farkaš.

Z glasbo in petjem sta glasbenika pričela razveseljevati že ob 18. uri, kmalu za tem pa so postregli s pecivom donatorke seniorskih večerov stanovalke Eme Matijevič. Zaposlena v DOSOR-ju, Danijela Farkaš, pa je tokrat poskrbela za donatorstvo z vinom pridelovalcev žlahtne kapljice iz Dragotinec.

Na plesišču kavarnice »Traminček« ni manjkalo plesnih parov, zaplesali so tudi vozičkarji. Ob 20. uri pa so vsi zapeli zdravico v čast tovrstnim zabavnim druženjem, kot tudi svojemu zdravju in veselju v prihodnje. Slovo ob 21. uri pa je napovedalo novo srečanje na tretji četrtek zvečer v mesecu juniju.


Več v Družabno