Srečali so se člani, članice in simpatizerji stranke SDS iz odborov Ptujske regije, Prlekije in Lenarta

Predsednik SDS Janez Janša, ki je bil osrednji govornik, je govoril o delu stranke, o načrtih stranke, o stanju v državi in o pripravah na volitve

Ivan Trunk, torek, 30. maj 2017 ob 19:18
Regijsko srečanje SDS

Regijsko srečanje SDS

V soboto, 27. maja, je v športnem parku v Lovrencu na Dravskem polju potekalo letno srečanje članic in članov Slovenske Demokratske Stranke (SDS) iz odborov Ptujske regije, Prlekije in Lenarta. Letos je bil organizator srečanja občinski odbor SDS Kidričevo. Zjutraj so za članice in člane organizirali pohod na Ptujsko goro, kjer je bila maša, odigrana pa je bila nogometna tekma med občinskim odborom SDS Kidričevo in ostalimi odbori SDS, v kateri je zmagal odbor SDS Kidričevo.

V uradnem delu je goste najprej pozdravil Marjan Petek, predsednik občinskega odbora SDS Kidričevo. Za njim so goste pozdravili še Anton Leskovar, župan občine Kidričevo, poslanka in voditeljica Ptujske regijske koordinacij Suzana Lep Šimenko, Miroslav Luci, evropski poslanec dr. Milan Zver in predsednik SDS Janez Janša. Predsednik Janša, ki je bil osrednji govornik, je govoril o delu stranke, o načrtih stranke, o stanju v državi in o pripravah na volitve.

Ob tej priložnosti so se člani SDS Ptujske regijske koordinacije zahvalili dolgoletnemu članu Miroslavu Luciju, ki je bil ustanovni član in dolgoletni predsednik občinskega odbora SDS Ptuj. Program je povezovala Ivanka Kores.

Po končanem uradnem delu je sledila zabava. Najprej je zapela mlada pevka Anja Klajnšek, zaplesali so veterani folklorne skupine Cirkovce, za dobro voljo pa je poskrbel Ansambel Uspeh.​


Več v Družabno