Priznanja Life Learning Academia tudi Ljutomerčanom

Olga Karba je prejela bronasto priznanje Učečih se organizacij – Learning Brand, priznanje Referenca je prejel dijak GFML Gašper Lovrec, dobitnika priznanja Mentor pa sta Liana Miholič in dr. Janko Slavič

Prlekija-on.net, nedelja, 4. junij 2017 ob 09:30
Olga Karba, Gašper Lovrec in Liana Miholič

Olga Karba, Gašper Lovrec in Liana Miholič

Organizacija Life Learning Academia, ki je organizator programov povezovanja in certificiranja, je na Brdu pri Kranju med 30. majem in 1. junijem gostila 4. Akademsko gospodarski kongres z mednarodno konferenco Učinki novih tehnologij in znanj v podjetjih.

V sklopu kongresa je potekala tudi podelitev priznanj in novih Ambasadorjev znanja v okviru organizacije Life Learning Academie. V imenu Občine Ljutomer je županja mag., Olga Karba prejela bronasto priznanje Učečih se organizacij – Learning Brand. Občina Ljutomer je priznanje prejela za novelacijo prometne strategije ter podpis pogodbe za upravljanje z objekti športne infrastrukture. Ljutomerska županja je kot Ambasadorka znanj podelila priznanje Referenca dijaku 4. letnika ljutomerske gimnazije Gašperju Lovrecu. To priznanje prejmejo mladi ljudje za izjemne dosežke, pomaga pa jim do boljše možnosti pri iskanju zaposlitve. Med dobitniki priznanj Mentor sta bila tudi dva Ljutomerčana - profesorica na ljutomerski gimnaziji Liana Miholič in nekdanji ljutomerski gimnazijec, izredni profesor na Fakulteti za strojništvo v Ljubljani, dr. Janko Slavič.


Več v Kultura in izobraževanje