Na območju Vinskega Vrha našli mrtvo osebo

Ob zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da najdena oseba ni umrla nasilne smrti, prav tako ni bilo znakov, kateri bi kazali na kaznivo dejanje

Prlekija-on.net, ponedeljek, 5. junij 2017 ob 09:29
Policija

Policija

Policisti policijske postaje Ormož so ob opravljanju rednih nalog ob minulem koncu tedna, obravnavali tudi nekatere pomembnejše dogodke. V petek, 2. junija, ob 10:29 uri, so tako bili obveščeni, da so na območju Vinskega Vrha našli mrtvo osebo.

Ob zbiranju obvestil so policisti ugotovili, da najdena oseba ni umrla nasilne smrti, prav tako ni bilo znakov, kateri bi kazali na kaznivo dejanje.

Kolesar pod močnim vplivom alkohola padel in se poškodoval
V soboto, ob 9:15 uri so bili policisti na kraju kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari v naselju Sveti Tomaž. Na kraju so policisti ugotovili, da je neznani storilec tekom noči na fasado trgovine Kmetijske zadruge Ptuj narisal grafite. Po vseh zbranih nadaljnjih obvestilih bodo policisti podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo na Ptuju.

Ob 21:58 uri istega dne pa so policisti v naselju Trgovišče obravnavali prometno nesreče z udeležbo kolesarja. Ugotovljeno je bilo, da je voznik kolesa zaradi neprilagojene hitrosti padel ter se lažje poškodoval. Prav tako je bil kolesar tudi pod močnim vplivom alkohola. Opravljen je bil ogled kraja prometne nesreče ter kolesarju izdan plačilni nalog.


Več v Črna kronika